Monday, March 19, 2012

Lähen ja tulen.

Ja lõpuks on see kauaoodatud vaheaeg käes. Veerandi lõpp oli minu jaoks kuidagi nii pingeline ja väsitav, sellest ka see pikk vahe blogimises. Suutsin mata viiele venitada, seega tuli tunnistusele vaid üks neli - eesti keel. Ja ma arvan et selle tulemusega võib vist täitsa rahule jääda.
Reedel peale kooli läksin Claudia juurde, muidu poleks me üksteist näinud tervelt kuu ja see oleks mõlema jaoks liialt karm olnud. Õhtul käisime Türil, Claudia käis juuksuris. Ja peale seda istusime vaikselt tema juures. Claudia tegi toorjuustukooki, mille tarvis me veel kell pool kümme õhtul naabritelt mune käisime küsimas. Nii hea oli lihtsalt kahekeisti istuda ja olla. Laupäeval tulin koju sain paar tundi magada enne kui külalised tulid. Mu pisike hello-kitty-kiisu-printsess tuli külla koos teiste toredatega. Istusin nendega natuke ja siis tuiskasin skeni sünnipäevale edasi. Õhtu, mille peal meil Claudiaga pisut üle kuu tagasi oli veel nii palju lootusi. Aga kõik need lootused ja ootused nullis ära Claudia klassireis Horvaatiasse. Igatahes õhtu tuli meeldejääv, nii heas kui mitte nii heas mõttes. Siin kohal sobiks vist Annelat tervitada !
 Pühapäeval oli meil tantsimine, kus kergelt andis tunda, et kõigil on magamata öö selja taga. Keegi eriti liigutada ei viitsinud. Aga tegelt peaks nüüd veel ühed suuremad pingutused tegema, sest piirkondlik voor on juba laupäeval.

 Laupäeva põhiline :


 nii kallis ;*


No comments:

Post a Comment