Saturday, March 19, 2011

Miks ma seda ootan ?

Reedel esimese tunni aeg rääkis meile üks naine põhiliselt küll noor kotkaste kuid ka kodutütarde värgist. Ja selle tunni lõppedes olime me B ja Janeliga täiesti kindlad, et kohe kui juhendaja leitakse hakkame kodutütardeks.
Neljanda tunni aeg toimus võimlas nn spordipäev, mis tegelt pidi aset leidma juba 25.veb. aga siis jäi see kõva külma tõttu ära. Meil möödus see B'ga pingil vahtides ja naerdes teisi. Mõni tüüp suutis ikka pisarateni naerma panna on käitumisega. Peale seda oli veel söömine ja siis headaegakoolile nädalaks ajaks.
Poole kaheks pidime kultras olema, maakoolide tantsupäev oli, kus see aasta osales ainult meie kool. Aga oligi parem, ruumi oli rohkem ja seltskond oli lahtisem. Esimesena õpetati meile kaasaegset tantsu, mida kõik võrdlesid balletiga ja vigusid taustal oleva muusika pärast. Mulle just vastupidi üliväga meeldis, just selline mõnus.
Teiseks õpetati svingi (kirjutatakse vist nii?) ja sellest täpsemalt lindyhop'i (pole aimugi, kuidas kirjutatakse). Igatahes see mulle kohe üldse üldse üldse ei meeldinud. Algus oli kõik tore ja arusaadav, sest lihtsamaid asju olime me proovis ka õppinud ja mõned sammud on meil isegi tantsus sees. Lõpuks läks asi üli keeruliseks, mõhkugi ei taibanud. Aga naine, kes seda õpetas oli üli muhe, koguaeg tegi nalja, kuigi esmamulje oli pigem kui mingist üli karmist tädikesest.

Kodus tuli jube väsimus peale, alguses olid veel mingid plaanid õhtuks, kuid needki kukkusid ära. Ja nelja tunnise tantsimise ja terve selle pingelise veerandi koostööl vajusin ma juba 21.00 aeg ära. Magasin koos kõigega kella kolmeni elutoas, siis alles kobisin oma tuppa.

Imetlusväärselt hea oli hommikul peale 12 tundi und tõusta lõpuks ometi täiesti puhanuna. Käisime üle pika aja emmega koos poes. Pärast seda läksime vanaema juurde, kust peale 3 tunnist rääkimist tulime tagasi nelja raamatu ja hunniku söögiga. Emme oli mingeid raamatuid tellinud, mis kõik on mega pasad.
Millalgi õhtul tuli B meile, edasi liikusime õue, kus meid kohe kahe esimese minuti jooksul suudeti korralikult ehmatada. Ja mul tõesti pole enam eriti meeles, mida me seal tegime. Peale selle, et käisime noortekas ja vaatasime kuidas lan'i elanikud elavad ja et mängisime Rexi'ga ja et saatsime Laurat. B'ga suutsime heki vahel vähemalt neli korda kukkuda. Viimase korraga andsin ma talle haledalt molli ka.
Kodus hakkasin ma tõsiselt vihkama laes rippuvaid lillepotte, just selliseid, mille vastu mina oma pea suudan ära lüüa.
Õhtu lõppes kella poole nelja paiku, ise ka imestasime, et me nii kaua silmi lahti suutsime hoida.Aga jututeemad hoidsid meid üleval ja neid oli palju.


No comments:

Post a Comment